Aug 21, 2007, 1:36 AM

Бори се за мен 

  Poetry
885 0 6
  Ти не смееш да се бориш
                                               за мен.
  Ти не вярваш, че  мога
                                                да си отида.
  Ако се събудиш  и денят 
                                                не е ден,
  а нощта  е беззвездна 
                                                 и черна...
  Ако мойта  надежда  вече няма
                                                 криле,
  кой   ще  те  носи
                                                към рая?
  Ако спреш  да мечтаеш,
                                                а мойта мечта
  полудее    и    просто
                                               избяга...
  Ако   ручеят  мой пресъхне,
                                               не пее.
  Кой    ще  ти   дава
                                              живителна сила?
  Ти    бори   се   за мен!
                                            Днес. Сега.
  За да имаш  мечта  и
                                            любима.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??