Jun 29, 2016, 12:22 PM

Боулинг 

  Poetry
403 1 5

Като играта на кегли,
но с погледи...
Който най-право хвърли,
мислите пръска
на другия

 

***

 

Само за миг
зеници
погълнаха ириси,
апока-липси изядоха края на думите,
мисъл отиде си,
скри се при другите
ваещи спомени...
Главата ми пак е
усмихнато-пукната стомна,
от черното в погледа

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??