Nov 14, 2013, 5:59 PM

Боях се 

  Poetry » Love
535 0 0
Боях се да не разбия живота си с тебе,
сега сам го разбивам, руша се без време...
На кой свят съм не знам,
къде съм не знам, без тебе...
Какво правя не знам, кой съм не знам,
върни се при мене...
И ако ще да боли, да ме довърши дори,
дори да стигнем до никъде.
И ако ще да върви, да се намразя дори,
каквото искаш прави, но да съм с тебе.
Ще понеса и сълзите, и думите тежки,
ще понеса твоите нови и минали грешки.

© Иванчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??