Apr 24, 2020, 7:40 PM  

Брой до три 

  Poetry » Other
2071 10 20

Нали поиска, днес, да поговорим,
а после да пресметнем как мълчим
равнението - (киска се във скоби) =
аз много в плюс и много в минус ти.
Във теб ще тлее Тя, като поличба,
цитирам я по памет… и простих.
Сърцето ти със взлом от мен превзеха.
Не се научи, скъпи -  брой до три.
И, чакайки я, обичта, да мине…
е по-практично утре да си тръгнеш.
Дойде, живя, умря… недоловимо,
така и не посмя да ме обикнеш.
Душата ти със скършен вик простена,
кръвта ти се сгъсти и рукна с плясък.
Перфектен комедиен водевил е,
на който всички бурно ръкопляскат.
Пътувай, към стремежа си за фест
… тъгата междуметия пресмята.
Не ме прегръщай никога…. сега,
ела, любов, ела… да те изпратя.

© Кремена Стоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??