Aug 17, 2007, 10:51 AM

Брошка (...) 

  Poetry
630 0 3


Брошка

Искам да си малка брошка -
с теб да се закича.
Да ме топлиш до сърцето
и да те обичам.

Да те имам вечно млада!
Спомен да не станеш!
В скръб и самота - отрада.
В буря - бряг да хвана.
*
Що сълзИ и болки скрити;
Що раздели клети.
Вътре в мен са ти очите
и сърце - в сърце ти!
*
Искам да си малка брошка
И навеки с мен!
Да си Обич! Да си Прошка.
Слънце в тъжния ми тлен.

31 Октомври 2005, Градец

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??