Apr 4, 2015, 8:13 PM

Брулят 

  Poetry » Love
304 0 0

"Брулят"

 
Брулят ме спомени,
процеждат се, пъдят нови.
Минало около шия,
натиска ме да вия.
Вкусил райският плод,
тегна в мъка от любов.
Като игленик е сърце ,
от безспирно закърпване.
 
Брулят ме твоите думи,
изсъхнали, твърди клони.
Кладенец от твоите сълзи,
с плесен ме зарази.
Постъпки ти камъни остри,
тежат на място, ръбят кости.
Плува в моите очи.
и мръсотия там потопи. 
 
Брулят ръцете ми неми,
ласките ти погасени.
В душата липсват и трохи,
с черпак сърбат се болки.
Бог на кой дава,
тъна толкова в забрава.
Нека спра да бруля празното,
любов не прави ли обратното? 
 
2015г.
 
третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??