Apr 11, 2021, 4:03 PM

Бряг 

  Poetry » Love
422 2 1

Бряг, 40/30 см

Накрая на измисления свят,
където свършват всички многоточия,
където губят стойност Рай и Ад
и всички клоунади са безпочвени...
Където всеки студ е непознат
и се разпадат всички подозрения...
Където няма дума за назад
и всяко вдишване е откровение.
Там някъде един вълшебен бряг
в прегръдката си спрял е тайно времето -
за мен и тебе пази слънчев свят...
...Вземи душата си и... да потегляме.

 

Rozalia L

© Розалия ЕЛ All rights reserved.

Произведението е включено в:
  870 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??