Jul 7, 2010, 11:02 AM

Бряг 

  Poetry » Love
486 0 5

Бряг

 

Душата ми затворена в бутилка

полюшваше се в тъжното море

вълни от чувства и солена болка

заляха я под мрачното небе

 

засмукваше я пак водовъртежа

на мислите – оказали се в плен

държеше се за сала на копнежа

от миналото време сътворен

 

внезапно силен порив я оттласна

изпрати я на нежния ти бряг

в бленуван пристан – раната зарасна

угасна болката – превърна се във цвят...

 

07.07.2010

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??