Jan 22, 2009, 11:36 AM

Бряг ли съм...? 

  Poetry
881 0 41
 

             Бряг ли съм?...


Преоткрих само  истини - своите,
в безконечно нестихващо лято,
и прозрях, че на Бога покоите,
в зимен сън ги потули Луната...

Преоткрих само вярата - чуждата,
и не шепнех безброй обещания...
Пак съм тук... И отново си нужния...
Бряг ли съм...? Или тихо признание...?

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??