Dec 7, 2013, 8:23 PM

Бутилка със уиски 

  Poetry » Love
496 1 0

Бутилка със уиски...
Какви са първите ти мисли?
Догарящи цигари в пепелника,
смехът ми в малката ти стая,
разпалено разказваш нещо ти,
а после...
роклята от снощи е на пода,
размазано червило върху теб.
Това представи си, нали?
Фантазията ти няма да разбия.


Бутилка със уиски...
Тя всъщност нещо друго значи.
Мълча до теб,
забеляза ли - смехът ми липсва.
Във мислите си казвам ти всичко онова,
което няма смисъл гласно да изричам.
И роклята си тази вечер няма да събличам,
от себе си събличам само... теб.
Допивам си и ще си тръгна.
Да, да всичко е наред -
така ще те оставя да си мислиш.
 "Наздраве" с усмивка даже ще ти кажа.
С "Наздраве" някога започна всичко,
така и се сбогувам тази нощ със теб. 


Бутилка със уиски...
Добър финал за нещо незапочвало, нали...

© Марияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??