Jan 5, 2012, 3:18 PM

Бяла нощ 

  Poetry » Other
660 1 2

Тази нощ ще роди тишина.

Ще е бяла, безупречно бяла.

Само кръглата жълта луна

сякаш твоите песни запява...

 

Тази нощ ще роди тишина.

Ще запали звездица, която

ще е светлата диря, мига

на топлото ни къдрокосо  лято.

 

Тази нощ ще роди тишина.

Във безупречно бяла одежда.

И в луната красиво така

белоцветните вишни се вглеждат.

 

Тази нощ ще роди... тишина.

Тази нощ на измамни надежди...

Ще е кратка и много добра –

мълчаливо към теб ще поглежда.



© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??