Nov 4, 2009, 10:50 PM

Бяла съм 

  Poetry
1957 0 18

 

                                                На мама, за предстоящото събитие...

 

 

Бяла съм, мамо,

бяла и хубава,

с тихи стъпки

към него вървя,

виж го, чака ме,

гледа ме влюбено,

обещава ми

целия свят.

Не плачи,

знам, че плачеш от радост,

ала днес

не желая сълзи,

подарявам му

своята младост

и букет

от безумни мечти.

Виж ме, мамо -

бяла и хубава,

на ръката ми

пръстен блести.

Той ме взе!

А сега да празнуваме,

само, моля те,

ти не плачи...

 

 

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??