Apr 28, 2009, 1:41 PM

Бяс 

  Poetry » Civilian
646 0 1

Гняв обзема моята душа,

броди из мрачни мисли тя.

От опасността не се боя,

която тропа на моята врата!

Като бик необуздан

към мишената се стремя,

да я разкъсам бързо на мига,

доволна и без капка жал да продължа,

докато не заровя го в пръстта!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??