Mar 21, 2010, 6:53 PM

Бъди до мен 

  Poetry » Love
1217 0 3

 

 

 

Бъди до мен! Аз имам нужда само

от две очи, които взират се във мен,

от твоя глас, от силното ти рамо

и от полъха ти в тъжния ми ден.

 

Бъди до мен! Аз нямам сили вече…

Сама останах в този страшен свят.

Бъди утеха в тъжната ми вечер

и Любов, простила всеки грях …

 

Бъди до мен! Не ме оставяй! Няма

да мога да посрещна утрото сама.

Страхът тежи на шията ми – камък,

душата ми обгърнал в самота …

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??