Sep 29, 2012, 2:23 PM

Бъди добър 

  Poetry » Other
1058 0 1

Когато кажеш ''Сбогом'',
изтръпва цялата душа!
Когато кажеш ''Сбогом'',
умира всичко в пустота!

 

Когато иcкаш да умреш 
с нечия любов.
Живей, живей, живей,
дори да ти копаят гроб!

 

Бъди добър, обичай всички,
дори и те да ти обръщат гръб!
Бъди добър и пей с всички птички,
дори и те да те кълват!

 

Тогава ще усетиш нещо светло,
в твойта искрена към другите душа!
Тогава, знай, ще ти олекне,
щом правиш на други доброта!

© Христина Юлианова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинско!
    Жалко, че добротата в днешно време не е от най - ценените качества...
    Сърдечни поздрави!
Random works
: ??:??