Aug 2, 2020, 7:36 PM

Бъдѝ с мен 

  Poetry » Love
635 1 1

БЪДЍ С МЕН
Автор: Вили Димитрова - liche

 

Бъдѝ ти с мене редом–
навсякъде и винаги –
във всичко!
За теб ще съм реката,
която води те
към синьото,
безбрежното море –
ти с поглед да обгърнеш
хоризонта необятен
и с мене да отплаваш
към безкрайни светове!…
Ще бъда слънцето
и сянката за тебе,
и въздуха, и хляба, и водата –
ще бъда онова, което
за теб е нужно и потребно!
………………..
Недей се кри
зад силните си чувства!
Аз знам, обичаш ме и ти!
Не обещавам нищо –
и ти сега не обещавай!...
Ела и свойта нежност покажѝ!
И нека просто бъдем заедно!
… Завинаги!

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??