Mar 23, 2022, 9:20 AM

Бъди щастлив 

  Poetry » Love
508 0 0

     Бъди щастлив

 

Денят е сив, но е красив,

със теб се срещнахме случайно.

Бъди щастлив, бъди щастлив! –

звучи във мен необичайно.

 

И в този ден един рефрен

в сърцето ми е жив отново.

И ти си тук, и ти си с мен –

какво красиво звучно слово!

 

И няма слънчеви лъчи,

но всичко радостно се смее!

И облакът над нас лети –

да ни прегърне не умее.

 

И ето ни със теб сега,

това е просто несъмнено.

Не стой така, подай ръка,

сърцето бие учестено!

 

Любов ли е това? Не знам,

но ти си бъдеще красиво!

Не тръгвай ти без мене сам,

не отминавай мълчаливо!

 

Денят е сив, но е красив,

със теб се срещнахме случайно.

Бъди щастлив, бъди щастлив! –

звучи във мен необичайно.

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??