Nov 7, 2013, 9:31 PM

Бъди ти! 

  Poetry » Other
490 0 2

Недей копира чужди мисли,

на свойте дай си свободата,
как птица искаш да лети,
щом сам отрежеш отрежеш 
ù крилата?
 
Дори и малко да са те,
страхът не трябва да те спира,
знай по-добре от всеки друг,
най-ценно е ти сам да си избираш!
 
Да бъдеш собствен господар,
на своето съзнание - безценно,
и всеки има малък дар
да бъде туй което е потребно!
 
И знай, ако харесаш ти,
това което някой сътворил е,
поклон за него просто направи,
но без да се сравнявате по сила!
 

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??