Dec 15, 2011, 12:56 PM

Бързам за театър 

  Poetry » Other
593 0 4

Влажно е! Навън вали.

Стреха над облаци и дъжд

завеса от огромни капки

мокрят...

изправен непосилен мъж.


Тича, тръгнал... стига!


Оглежда се!

Наоколо е непознато.

Отзад притихнал се озърта,

трепетно...

Препускащи гърди,

ритъм в "Модерато",

любовни мисли се навъртат.


Плахи стъпки преминават,

след него мокра диря.

В свободно място,

заметнал мокро наметало,

кръстосано посяда,

усмихва се...

изправен гордо, аплодира.


LIKADEVONEN (21.09.2011г. 16:26ч.)

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??