Feb 22, 2022, 8:32 AM

Bзрив 

  Poetry » Phylosophy
269 0 0

Дали светът е резултат от взрив,
или роден от светлина? - не е още ясно,
Щом с огън играем, никой не е крив,
че може и това да е опасно.

Представите свои човекът гради,
за жалост според своите умения.
И ако е смърт туй, което сади,
той ще си пожъне неведение.

За радост просветата идва със мир,
но за нея хората са още глухи.
Щом всеки празнува победи на Пир
ще тънем във гнет и разруха.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??