Dec 28, 2021, 8:20 PM

°°°°° 

  Poetry
369 0 0

Не казвам, че е невъзможно

Може би просто имам нужда от малко съчувствие
Въпреки че предполагам, че ще помогне,

ако отворя сърцето си за някого
Може да се чувствам малко по-добре,

ако можех само да изчистя съвестта си
Искам да изчезна

Видях как животът ми се извлича на всяка разбита мечта, ще чакам отговор
Така че тази искра в мен може да гори достатъчно ярко, за да ми прави компания

Погледни ме, виж какво е състоянието на съдбата ми, избледнявам
Моето безпокойство, аз съм във война със себе си
Може би някой може да помогне или може би трябва да осъзная, че животът ми се разпада?

Всички чакаме отговор,

но не виждаме знаците,

докато се крием на заден план

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??