Jan 25, 2015, 1:33 PM

*** 

  Poetry » Love
428 0 0

                         

                              ***

 

 

Излъжи я отново - тя не ще почувства!

Излъжи я отново - и това ще прости!

Измами я с друга, друга прегръщай!

Но тя има нужда от тебе - помни!

 

С поглед убий я!

Тя ще живее.

Пак нарани я!

Ще бъде до тебе.

 

Глупава може би, смела едва ли,

а просто обичаща, лудо наивна.

Тя себе си мрази и неин провал е

това, че е вярна само на тебе!

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??