Feb 15, 2008, 4:53 PM

******* 

  Poetry » Love
548 0 1
Когато  погледна  в  очите ти -
виждам  своите,  ронещи  сълзи  в нощта.

Когато  погледна  в  очите ти -
виждам  пустотата, която  ме обгръща  през  деня.

Когато  погледна  в  очите ти -
виждам  две  безчувствени сини езера.

И  зная,
утре  вече  няма  да  видя очите си,
отразени  в твоите,  както сега.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Аз имам подобен стихПочти същият,ма не смея да публикувам,щото е егати бозата:>>>Все пак,моят е по-добър
Random works
: ??:??