Feb 28, 2009, 9:42 PM

* * * 

  Poetry » Love
490 0 2

***


Сърцето ми е пълно със сълзи,
но няма да заплача
точно като истинска жена.
Но кажи ми само
ще събера ли сила да платя
високата цена
за любовта, която съм откраднала!



***         ***           ***

В душата ми звучи гласът ти.
По тялoто си
чувствам твоите ръце.
В очите виждам твоя образ.
А сърцето иска
твоето сърце!



***


© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??