Jul 23, 2008, 2:29 PM

* * * 

  Poetry » Love
517 0 2

Как да открия любовта,

как да се спася от самотата?

Има ли рецепта за това,

или всичко е в ръцете на съдбата.

Кой ще ми отвори входната врата

на сърцето свое чисто -

да се слеем заедно като сълза,

да открием хоризонти бистри.

Искам да побързаш, принце мой,

избави ме от мъчителното чакане,

подари ми небосвода свой,

за да изживея щастието си.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??