Целувай ме
неутолимо...
Напивай ме
със лудо вино...
Рисувай с устни
всеки миг,
целувай,
сякаш пишеш стих...
Докосвай ме
със дъх на утро,
изгряло в плодната ти ръж.
Обичай - сякаш няма утре...
Бъди жена на влюбен мъж!
© Михаил Цветански All rights reserved.
Харесват ми твоите стихове.
Поздрав, Оги!