Целувай ме
Целувай ме нежно, целувай ме страстно.
Тъй както целува мистрала.
С целувки стопли ме, със дъх изгори ме.
Целувай ме нежна и бяла.
Целувай ме гладен, целувай ме жаден.
Целувай ме да те напия.
Целувай замаян, да ме омаеш,
тъй както само ти знаеш.
Целувай ме с ярост. Изпий ми сълзите.
Целувай ме с плам и в екстаз.
Целувай ме лудо, със жар и не питай
кои сме ний - ти и аз.
Целувай ме в горест, целувай ме в радост.
Целувай ръцете, очите.
Целувай ме в мъка, целувай със жалост.
Целувай! Да те наситя.
© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.