Dec 12, 2005, 10:16 PM

´´ Целувам ти ръка´´ 

  Poetry
778 0 1


 

´´ Целувам ти ръка´´

 

По-красива си от утринна роса,

по сияеща от слънцето дори...

Със вълнуваща мека коса,

със прекрасни сини очи!

 

Твоите устни са толкова чувствени,

по- разцъфнали дори от пролетта!

В тебе няма нищо изкуственно,

моя малка красива жена!

 

Щом те погледна изтръпвам!

Прекланям се пред твойта красота!

Красавице, моя не тръгвай,

аз ти целувам ръка!!!

© Добромира Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубав стих,само малко ми е странно жена да пише за жена или просто си го пресъздала през погледа на мъж?
Random works
: ??:??