Jul 24, 2009, 2:04 PM

Целувка 

  Poetry » Love
857 0 2

Молят устните да ги целуваш,
тръпнат, викат дръзко и без страх!
Искат обич страстно да рисуваш
с твойте сладки устни върху тях!

Шепнат устните ми с нежни думи
и приканват те да им склониш -
с твойте ще засвирят като струни
и пред тях безгласно ще крещиш!

Виж, пулсират устните горещи,
не издържат да те чакат все така.
Не искат думи, нито срещи,
а целувките ти на мига!

Крачка, две и вече те усещат,
топлия ти дъх във шепите държат.
С порив огнен жадно те посрещат -
и се впиват, заедно да продължат...

© Димитринка Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??