Jan 18, 2008, 11:08 AM

целувка след целувка 

  Poetry » Love
728 0 1

Целувка след целувка

минават секундите заедно.

Сърцата тъгуват...

Ние страдаме.

 

Как не искам да свърши...

Как искам още малко...

Всичко е толкова кратко...

Всичко  така неприятно.

 

Сега в този

адски час

без теб сама съм аз.

Сега сърцето ми е нащастно,

на болката е така подвластно.

 

До мен бъди

за още миг поне.

До мен бъди,

погали моето лице...

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??