Dec 10, 2014, 11:45 PM

Целувки 

  Poetry » Love
779 0 1

 Студен вятър, капки дъжд. 

Ти минаваш покрай мен, но не си сам. 

 

Кога ли ще бъде този момент

"Вече сме сами. Трябва да те имам. Дълги целувки".

От твоят парфюм, капки по дрехите ми да остане.

Синки-белези на любов. 

Моментът на самота със теб ще бъде специален. По пътека от рози ще вървим. 

 

Денят така студен се очертава

хвани ръката ми и ме заведи

там където ще сме най-сами. 

Аз, ти, усмивката ти! 

И сърцето ми пак тупти! 

 

 

 

 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Шегата май на истина прилича?
    Да си жив и здрав за празниците светли!!!

    Шегата май на истина прилича?
    Любовта ти топло те облича...
    От сърце желая ти да стане,
    туй, което чакаш го от лани!
    Е вдъхнови ме да напиша тази миниатюрка. Посвещавам ти я!
Random works
: ??:??