Oct 27, 2011, 1:35 PM

Цена 

  Poetry » Other
654 0 12

На кака Цена

 

В небето си, звездице моя.

Безкрайно млада засия...

Душата ти със моята разбра се

таланта ти да наследя...

 

А може би отгоре ми диктуваш...

Във мъдрост е облечен всеки ред

и думи, неизказани приживе,

със болка вплитам във куплет...

 

Мечтаех стихове да пиша,

да бъда като теб, но осъзнах...

Жестоко е със дарбата да плащам

до кръв високата цена!

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??