Mar 18, 2015, 9:20 PM

Чакай! 

  Poetry » Love
501 0 2

Чакай!
И аз спирам.
Няма дни, има ден.
Няма вечери, има вечер,
един безкраен лудешки момент
светът проточен в противоречие -
тихо музикално приличие
притча на съседната маса
демони кротко притихнали
лениво витаят в безопасност.
Преразказано пъстро намигване
на състояли се житейски жаргони -
мълчешком, господарски, само с кимване
суетата се среща с непреклонност.
И съгласие без нагласа
търси дни, а тук има единствено ден -
в еднопосочното време и само за пораснали
ти се запознаваш със мен…

© Ел Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Чакай!
    И аз спирам.
    Няма дни, има ден.
    Няма вечери, има вечер,
    един безкраен лудешки момент
    светът проточен в противоречие -
    тихо музикално приличие"

    .......................
  • Хареса ми, Ел!
Random works
: ??:??