О, Боже, светът е станал черен..
и човешките мечти са във вериги,
а слънцето не свети денем,
тъмно е в душите на мнозина.
Виж, животът вече е изчезнал..
няма помен от щастливи хора,
потънало е всичко в бездна,
остава да заспим. И да се молим!
© Аз All rights reserved.