Nov 13, 2006, 9:30 PM

ЧЕРНА ПУСТОШ 

  Poetry
667 0 9

ЧЕРНА ПУСТОШ

 

Без теб умирам бавно, бавно.

В черна пустош аз ще скоча

и върху земята мокра, кална,

не искам кръст, не ща и плоча.

А искам теб макар и късно,

без очи ще те позная,

щом вятърът аромата ти разпръсне

и го прати при мен в безкрая…

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??