Dec 12, 2014, 9:16 PM

Черно 

  Poetry » Love
303 0 0

Черно


И ще си сложа черно,защото ми отива,

подхожда ми на черната душа.

Стой добре до мислите ми сиви,

отива ми на късата коса.

И слива се идеално със душата,

с високите ми токчета в нощта.

Прекрасно ми върви със самотата,

не е натрапчиво допълва с лекота.

И малката ми рокля ще е черна.

Нали така ?Изискана вървя.

И всичко друго да е разноцветно,

във черно съм облечена сега.

А ти си бял! Безгрешен си, идеално,

защо държиш ме тихо за ръка.

Нали съм  в черно, лоша съм и грешна.

Подхождам ти на бялата душа!!!

© Петя Петкова Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??