Sep 30, 2015, 7:38 AM

Черно и червено 

  Poetry » Other
1390 0 6

 

 

Рисувам с пепелта
от изгорели мисли
и въглен от платното
оживя и се разлисти.

 

Късче от жарава
в миг пропуква,
проглежда и изгрява,
яркост руква.

 

Ти въглен си в дланта поет,
усмивката ми върна.
Ухаеше плътта - букет
от истини прегърнати.

 

А снопове от мълнии
през порите пропяват.
Пропъдени конвулсии
Отдалече наблюдават...

 

Затворникът в килия от ребра
на бунт се вдига,
преградите налага,
жадува свобода,
която само болката протяга.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Образно... Поздрави и от мен
  • Благодаря ви, Ева, Мина, Лена, Таня, Лейди, Анастасия!
  • Прекрасно рисуване и разлистване на Свободата!
    Поздравления!
  • !!!Възторг!!!
  • Ами моя грешка
  • Много ми хареса, но защо е в подкатегория на английски език?
Random works
: ??:??