Mar 8, 2016, 11:34 PM

Честит 8 март! 

  Poetry » Other
293 0 1

О, жени красиви!
Да сте здрави, да сте живи,

да запейте дивна песен

за този празник чудесен,

за празника на нежната половина

и светлина в живота ви нека има!

 

 

© Георги All rights reserved.

Честит празник на всички жени, включително на админките тук!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??