Aug 9, 2011, 6:23 PM

Честит имен ден 

  Poetry
1040 0 4

                                                                         на Мими

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Мими, хей, Мими!
Кой ден сме днес - кажи ми!
Ще позная още от сега -
именничка днес си – ДА!
Здрава да си ден след ден!
Много щастие от мен.
Усмихната бъди -
като слънце грей ми ти!

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??