9 ago 2011, 18:23

Честит имен ден 

  Poesía
1041 0 4

                                                                         на Мими

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Мими, хей, Мими!
Кой ден сме днес - кажи ми!
Ще позная още от сега -
именничка днес си – ДА!
Здрава да си ден след ден!
Много щастие от мен.
Усмихната бъди -
като слънце грей ми ти!

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??