Mar 8, 2016, 7:31 AM

Честит празник, любима! 

  Poetry » Other
813 0 5

Честит празник, любима!

Между нас все още любов има.

Преди ти купувах цветя и подаръци,

сега плащам сметки и данъци.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??