Sep 6, 2012, 10:28 PM

Чета те... 

  Poetry » Love
778 0 0

Чета те...

Чета те и в словата пазя присъствието твое крехко.
Чета те, за да чуя как нещо премълчаваш.
Чета те, за да видя със очи мълчаливото ти ехо.
Чета те - в светлините нощни как се появяваш.

Чета те... когато искам да ми кажеш: "Лека нощ!"
Чета те... когато искам с лирика да ме завиеш.
Чета те... ей така за малко повече разкош
Чета, но искам с думи мои от душата ми да се напиеш!

Rygit 

 



 

© Ригит All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??