Аз съм струята от душа,
стичам се и лъкатуша,
в дланите ти все се гуша.
Двамата димим...
Аз съм кърпа от стената,
пак разрошвам ти косата
и те галя по бедрата.
Двамата трептим...
Аз съм меко одеяло
и обгръщам твойто тяло.
За да бъдем едно цяло -
искаш ли да спим?!...
© Борис Русев All rights reserved.