Jul 11, 2008, 12:20 PM

Човекът - силен или слаб 

  Poetry » White poetry
1495 0 1
Човекът е силен, когато се бори
със зъби и нокти
за своята слава и чест
във живота суров.


Слаб е човекът, когато
от мъка ридае
в своята стая
от сутрин до мрак.

Човекът е силен, когато мечтае
за своето благо,
за своя успех
в тоя свят на фалш и провал.

Слаб е човекът, когато
умира във плен на орисница зла
за жалост на свойта съдба.

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??