Nov 12, 2008, 7:43 PM

Човешки свят 2 (Дай му на народа!...) 

  Poetry
511 0 0
 

Кой ти слуша писъци кога надгробно пеят?...

Дай му на народа кървища да гледа как се леят!...

Дай му кошници с домати да насъсква хората,

не, зверовете!...

Нека си направим наши си кориди,

в градовете...

Да се избият, нека,

нека стане интересно!...

И подхвърляш им стотинки,

че да стане по-гротескно...

 

Дай му на народа кървища да гледа!...

Кой го е грижа, че някой предсмъртно скимти?...

(Нечовешката агония е тук нещо редовно...)

Дай им кръв, та да се види, че наистина боли!...

 

Дай му на народа кървища да гледа!...

Борба за оцеляване навсякъде е вече модна!

Пъхни им на отчаяните нож във джоба...

И чакай... Шоуто безплатно е, и скоро почва...

 

Дай му на народа кървища да гледа!...

Това сега им плакне умовете -

дай им бис!...

Пусни им шоуто и после бързо бягай,

без назад да гледаш!...

 

Че не дай си боже следващият да си ти!...

.............................................................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??