Oct 6, 2008, 7:55 AM

Чудо ли?! 

  Poetry » Love
621 0 17

Свали в косите ми звезди -
цял куп.
А каза ми, че все не можеш
да ги стигнеш.
Сега в очите ми се отразяват,
всичките.
Блестят...
очите ми.
А във сърцето
една звезда си скрих,
за... утре.
Нарекох я със твойто име.

Донесе ми букет -
цял куп цветя -
обрал си сякаш
цял цветарски магазин!
А каза, че не можеш,
че нямаш толкова пари.
Това са моите цветя.
Ще ги прегърна със любов,
и тебе...

В стаята се носи чуден аромат.
На теб, цветя, и...
Сякаш... чудо е!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??