Mar 31, 2009, 4:07 PM

Чудо мое 

  Poetry » Love
577 0 0

Чудо мое! Случи се!
Когато изгубих вярата
и се простих с надеждата,
когато отрекох любовта...
когато не исках никой вече
да ме вълнува
и заставих буйната си кръв
да не лудува...
когато нямаше какво
да ме зарадва...
усетих чудото
да се прокрадва!

Обич  моя! Има те!
От всички лудости
избра  да бъдеш с мен
и сам реши
да бъдеш победен...
Не те питам
колко ме обичаш...
Не те карам
да се вричаш...
защото ти си победителят,
пред който коленича -
владееш ме,
защото те обичам!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??