По отъпкани пътеки
в живота аз вървях.
Търсех те!
Търсех твоя смях.
По стари следи
стъпвах аз преди.
Търсех твоите очи.
От рая чужденец слезни,
на земята ти стъпи.
Хвани ме за ръка
и да опознаем двама
ние любовта.
© Надя Донкова All rights reserved.