Jan 26, 2016, 8:30 PM

Чували ли сте 

  Poetry » Other
263 0 2

Не зная чували ли сте как зимата звъни?

С божествен звън!Опасно нежен.

Омая в бяло,сребърни лъчи.

Лавини от екстаз  и непорочна снежност.

Примамващ звън.Опияняваща магия.

Вселенски звън-потаен и вълнуващ,

лекува рани,тъмнината крие

когато сред безумен кръг танцува.

Етюд от рая.Импровизация, прелюдия.

Трептят в съзвучие на ветровете ризите.

Отдавам им сърцето си прокудено.

Един до друг  съм с тях,но не и близо.

Вълшебен звън пронизва сетивата,

защото прекомерно съвършенството боли.

 Съсъд за снежни преспи е душата ми.

Не зная чували ли сте как зимата звъни?

 

 

 

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Етюд от рая" е тази творба... Дочух как зимата звъни, усетих, че прекомерно съвършенството боли...
  • Лейди Фокс,,благодаря ти сърдечно за отзива.Поздрави от мадам Загора!
Random works
: ??:??