Sep 15, 2007, 3:32 PM

Чувства 

  Poetry
511 0 0

Любовта е чувство най прекрасно,
пленява те, поставя те натясно,
но често пъти за да я почувстваме,
множество неща пропускаме.


Искренността пък ни помага, за да разберем
кои са нашите приятели,
кои готови са да ни помогнат
и във проблем попадайки,
ръка да ни протегнат.


Тъгата чувство странно е,
обрича те на скръб,
живота преобръща
и кара тя човека
да тръгне той по своя
тежък земен път.

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??